Muovituotteet

Perheyritys Saintex on Suomen vanhin muovisaumaustehdas, jonka toiminta on jatkunut jo yli 65 vuoden ajan. Vuosien varrella kehittynyt osaaminen ja kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito mahdollistavat asiakkaan toiveista lähtevän, vaativankin muovituotteen suunnittelun ja toteutuksen.

Valmistamme monipuoliset muovituotteet perinteisistä toimistotarvikkeista kuten kansioista, muovitaskustoista, kirjoitusalustoista ja hiirimatoista aina erilaisiin kodin, vapaa-ajan, palveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Näitä ovat esimerkiksi lemmikkieläinten asiakirjakansiot, ravintoloiden menukansiot, apteekkien reseptitaskustot, magneettitaskut varastojen hyllytysten organisointiin, asuntokauppojen kauppakirjakansiot sekä esimerkiksi autoalan rekisteritaskustot ja avaimenperät.

LifeSaverHelsinki
Design from Finland

LifeSaverHelsinki -kodin ja konttorintuotteet on mallisto käytännöllisiä arjen käyttöesineitä, joiden kuosissa näkyy suomalaisten suunnittelijoiden kädenjälki. Tuotteet suunnitellaan ja tehdään alusta loppuun tehtaallamme Sirrikujalla. LifeSaverHelsinki -tuotteillamme on oikeutetusti Suomalaisen Työn liiton myöntämä Design from Finland -merkki, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Tuotteita myyvät sisustusliikeet sekä oma lifesaverhelsinki.fi -verkkokauppamme.