Meidän työntekijä, Juha

Kuka: Juha
Työvuosia: 6

Määrätietoisen varastomestarimme Juhan löytää kiireisen oloisena varaston puolelta. Hän kertoo, että hänen työpäivänsä koostuvat pitkälti kaikenlaisesta selvittelystä. Monitaiturin vastuulla on pääosin logistinen puoli: tavaran vastaanotto ja lähettäminen. Hän huolehtii siitä, että tuotteet lähtevät ajallaan, ja ovat myös oikein pakattu.

Alunperin Juha tuli töihin vain määräaikaisena leikkaamaan arkkeja ja muita tuotannon tarvitsemia materiaaleja kunnes armeija kutsui, ja työt saivat jäädä. Meillä on kuitenkin tapana ettei hyviä tekijöitä päästetä karkuun -ainakaan kovin helpolla- niin soi puhelin, ja Juha tuli takaisin.

Innostavinta Juhan työpäivissä on niiden monipuolisuus. Aina voi tulla jotain uutta ja yllättävää eteen. Hän siirtää vaikka isot lavahyllyt uuteen paikkaan, jotta tuotannon tilat pysyvät järjestyksessä. Monipuolisuudesta kertoo sekin, että on hänet nähty avustamassa saumaajia heijastimia saumaten. Mitäpä ei tarkka ja osaava Juha osaisi.

Saattaa olla, että Juha on työntekijöistämme ainoa, jolta ei löydy heijastinta. Vaan onneksi meidän heijastinvalikoima on niin laaja, että yhden jousiheijastimen Juha kuitenkin nappasi mukaansa. Se jääköön mysteeriksi menikö heijastin lopulta omaan käyttöön vai ei.