Suunnittelijat

 

Teemme yhteistyötä maamme johtavien suunnittelijoiden kanssa.

Suunnittelijat ja Saintex
Eero Aarnio

Eero Aarnio

 

Muotoilija ja professori h.c. Eero Aarnio on yksi merkittävimmistä modernin huonekalusuunnittelun innovaattoreista. Saintexin ja Eero Aarnion yhteistyö tuloksena heijastimen muodon ovat saaneet Tuplakupla-valaisin, Pony-istuin, Doggy-rakennuspalikka sekä Evergreen-kastelukannu.

Elina Aalto ja Saara Renvall

Elina Aalto & Saara Renvall

 

Aalto ja Renvall ovat uuden polven muotoilijasukupolvea. Elina haluaa töissään tuoda taiteen jokaisen ulottuville ja Saara  yhdistää töissään taidetta ja designia. Elina ja Saara palkittiin 2010 vuoden nuorena suomalaisena taiteilijana. Elina ja Saara ovat suunnitelleen Saintexille Sulka -heijastinsarjan.

Susanne Hamari - Think Today

Susanne Hamari

 

Think Today -yrityksen perustaja ja suunnittelija. Susanne on suunnitellut Saintexille Riikinkukko -koroheijastimen.

Hanna-Riikka Heikkilä

Hanna-Riikka Heikkilä

 

Uuden polven suunnittelija ja blogikirjoittaja. Hanna-Riikka on suunnitellut LifeSaverHelsinki malliston Metsä -kuosin.

Sanna Pelliccioni

Sanna Pelliccioni

 

Kuvittaja ja Bombo -kodin piendesignin ja -paperikoristemerkin perustaja. Sanna on suunnitellut Saintexille Oma Perhe -heijastinsarjan.

Paola Suhonen

Paola Suhonen

 

Monilahjakkuus Paola tunnetaan IvanaHelsinki -vaatemerkistään, jonka hän perusti yhdessä siskonsa Pirjo Suhosen kanssa vuonna 1998. Paolan ja Saintexin yhteistyö on kestänyt jo lähemmäs kymmenen vuotta. Paolan Saintexille suunnittelema Love Or Die -koruheijastin palkittiin vuonna 2008 kansainvälisellä Reddot design -palkinnolla kunniamaininnoin. Vuonna 2012 Paola Suhonen ohjasi ja toteutti lyhytelokuvan “Sydäntalven yksinäiset”, joka on eräänlainen tarina heijastimen puolesta. Elokuva inspiroi Stars & Lovers -koruheijastimen.

 

Muita Paolan Saintexille suunnittelemia heijastimia ovat Butterfly, Dear, Revolver, OntheRoad, Love Guitar ja Rusetti.

Katso Paolan lyhytelokuva!
Ilkka Suppanen

Ilkka Suppanen

 

Muotoilija, arkkitehti ja Suomen yksi kansainvälisesti tunnetuimmista ja arvostetuimmista suunnittelijoista. Suppanen on suunnitellut Saintexille kokonaan uudenlaisen ja ihastuttavan Shine-jousiheijastinsarjan.

Saana ja Olli

Saana ja Olli

 

Nuori ja ihastuttava muotoilijapariskunta Suomen Turusta. Saana ja Olli  ovat suunnitelleet Saintexille Leppä -koruheijastimen. Saanan ja Ollin ihastuttava Villi pohjola -kuosi somistaa myös Saintexin LifeSaverHelsinki -malliston tuotteita.