Heijastimet

Valmistamme yrityksille tilauksesta heijastinstandardin mukaiset CE -hyväksytyt pehmo- ja jousiheijastimet. Suunnittelemme ja ideoimme heijastimet yhdessä asiakkaan kanssa. Erilaisia muotovaihtoehtoja on satoja ja värejä lähes rajattomasti heijastavuutta rajoittamatta. Asiakas voi tuoda heijastimeen omaa designia, erilaisilla kiinnitysvaihtoehdoilla, pakkauksilla ja käyttöohjeeseen tulevilla painatuksilla saadaan tuotteesta tehtyä personoitu, asiakkaan näköinen heijastinkokonaisuus.

 

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaissuunnittelijoiden kanssa. Tätä yhteistyötä asiakkaiden on mahdollista käyttää myös omassa heijastinsuunnittelussaan.

Suomalainen keksintö heijastin on turvallisuustuote, johon olemme halunneet lisätä tyyliä, iloa, värejä ja erilaisia muotoja saadaksemme ihmiset paremmin käyttämään heijastimia. Suomalaisten suunnittelijoiden kanssa yhteistyönä toteutettuja designheijastimia ja Saintexin oman inhouse tiimin suunnittelemia heijastimia myyvät erilaiset sisustusliikkeet, museot sekä verkkokauppamme heijastinkauppa.fi. Huomaathan, että valmistamillemme heijastimille on myönnetty Avainlippu -alkuperämerkki, joka kertoo, että heijastimet on valmistettu Suomessa ja sitoudumme samalla merkin asettamiin kotimaisuustavoitteisiin. Lisäksi Suomessa ja lähellä valmistettu tuote on tehokas tapa säästää ympäristöä ja tukea suomalaista työtä.

Hyvä tietää heijastimista:

  • Heijastin on henkilösuojain, jonka valmistusta ja markkinointia säädellään Euroopassa omalla henkilösuojaindirektiivillä (CE-merkki).
  • Heijastimina saa myydä vain tuotteita, jotka täyttävät EN 13356 -heijastinstandardin vaatimukset.
  • Standardi edellyttää muun muassa, että heijastimen pinta-ala tulee olla vähintään 15 cm2, heijastimen heijastavuusarvon (CIL) oltava vähintään 400 ja heijastimelle on löydyttävä aina myös käyttöohjeet, joista käy ilmi esimerkiksi tyyppitarkastuksen suorittaneen yksikön sekä valmistajan, valmistuttajan tai myyjän tiedot.
  • Suomessa heijastimien turvallisuutta valvoo Tukes.

Parhaimmillaan heijastin tuo liikenteeseen turvallisuutta ja säästää jopa ihmishenkiä! Heijastin onkin monella tapaa positiivinen asia. Heijastin kertoo välittämisestä ja siksi se on kiva antaa ja saajalleen mieluisa lahja saada. Lue lisää heijastimista ja liikenneturvallisuudesta Liikenneturvan sivuilta.